Virtualna izložba postera članova Hrvatskog restauratorskog društva i partnerskih strukovnih udruženja iz inozemstva

Krajem rujna 2020. godine Hrvatsko restauratorsko društvo pozvalo je svoje članove da putem postera predstave jedan cjeloviti konzervatorsko-restauratorski zahvat koji su proveli unazad 25 godina. Društvo je, naime, 2019. godine proslavilo 25. godišnjicu svog utemeljenja. Zbog pandemije je bilo planirano da se izložba održi virtualno, odnosno da bude postavljena na mrežnim stranicama Društva. Poziv za sudjelovanje na izložbi upućen je i partnerskim strukovnim udruženjima iz inozemstva.

Prva virtualna izložba Hrvatskog restauratorskog društva uključuje 15 posterskih prezentacija koje su priredili naši članovi te jedan poster iz inozemstva. Posteri su grupirani prema specijalističkom području, odnosno temama. Unutar jedne teme složeni su abecednim redom prema prezimenima autora. Klikom na poveznicu ispod sličice postera otvara se PDF dokument koji prikazuje poster u velikoj rezoluciji.

Želja nam je da ova virtualna izložba postane dio našeg redovnog godišnjeg programa te da na narednoj izložbi sudjeluje još veći broj naših članova.