Kako se učlaniti

  • Ispuniti pristupnicu za članstvo koju možete preuzeti ovdje i poslati je na e-mail adresu tajnice društva bosnichelena@gmail.com.
  • Uplatiti godišnju članarinu koja za redovne članove iznosi 20,00 eura (150,69 kn*), a za studente i umirovljenike 10 eura (75,35 kn*). Podatke za uplatu putem internet bankarstva možete pronaći ovdje, a podatke za uplatu u banci, poštanskom uredu ili Fini možete pronaći ovdje. Uplata članarine vrši se svake kalendarske godine do prvog dana u svibnju (do 01.05.) te vrijedi za tu tekuću godinu. Svi upiti vezani za uplate upućuju se blagajnici društva na e-mail adresu anastimac92@gmail.com (dokaz o uplati se ne treba slati jer blagajnici dolazi bankovni izvod o uplaćenim članarinama).
  • Ispuniti obrazac za predstavljanje članova na web stranici koji možete pronaći ovdje te ga u word formatu, zajedno s dvije fotografije u JPG formatu (portretna i radna fotografija, oštre i visoke rezolucije) poslati kolegici iz Upravnog odbora Lani Kekez Kelava na e-mail adresu lanakekez@yahoo.com.
* Fiksni tečaj konverzije: 1,00 EUR = 7,53450 HRK.