ConRestCon 2024.

Drage članice i članovi HRD-a, drage kolegice i kolege,
Hrvatsko restauratorsko društvoima čast vas pozvati na 3. konzervatorsko-restauratorsku konferenciju ConRestCon 2024. koja će se održati 19. rujna 2024. godine u prostorijama Hrvatskog državnog arhiva, Trg Marka Marulića 1, Zagreb. Ove godine proslavit ćemo skupa i 30 godina Hrvatskog restauratorskog društva!
Konferencija će se ove godine održati na hrvatskom i engleskom jeziku, a na konferenciji možete sudjelovati u ulozi predavača/izlagača (usmeno izlaganje, video ili poster prezentacija) ili kao slušatelj. Hrvatsko restauratorsko društvo ove je godine pripremilo i poklon-nagrade za najbolju prezentaciju te najbolji plakat konferencije, umjetničke radove studentice Iris Lobaš Kukavičić.
U privitku se nalazi najava ovogodišnje konferencije sa svim bitnih informacijama i uputama za prijavu. Obrazac za prijavu izlaganja možete pronaći u privitkuili na društvenim mrežama HRD-a. Ako prijavljujete izlaganje, obrazac za prijavu je potrebno poslati u .doc formatu do 15. lipnja 2024. godine.
Zbog ograničenog broja sudionika u prostorima Hrvatskog državnog arhiva prijave za sudjelovanje na konferenciji su obvezne. Osigurajte mjesto na konferenciji tako da se javite na mail tajnici HRD-a Heleni Bosnić: bosnichelena@gmail.comdo 10. rujna 2024.

Radujemo se vašem dolasku!
Vaše Hrvatsko restauratorsko društvo